advertisment

  Back
Event

BOI AKIH

BOI AKIH TRIO AND MARCOS BAGGIANI

Event date: 02/02/2022
Hour: 16

De Roode Bioscoop
Haarlemmerplein 7 1013 HP Amsterdam

Share

In mei 2020 tijdens de eerste lock-down, nodigde Monica en Niels blokfluitiste Dodó Kis uit om spelen in een lege Buiksloterkerk in Amsterdam Noord.

In mei 2020 tijdens de eerste lock-down, nodigden Monica en Niels blokfluitiste Dodó Kis uit om te spelen in een lege Buiksloterkerk in Amsterdam Noord.
Het samenspel tussen de drie en de combinatie van stem, gitaar en blokfluit was zo'n geweldige verrassing dat Dodó meteen werd gevraagd voor het album Storyteller van Boi Akih. De recensies waren lovend en speciaal voor de Roode Bioscoop spelen Monica , Niels en Dodó als trio.
Afgelopen zondag liepen ze drummer Marcos Baggiani tegen het lijf. Deze ontmoeting werd een uitnodiging voor Baggiani die als gast met het TRIO zal samenspelen.

Monica Akihary zang, baskalimba, electronics
Niels Brouwer, gitaren
Dodó Kis, sopraan-, alt-, tenor- & Peatzold bas blokfluit
Marcos Baggiani, drums, percussie
" wereldreis met mooie uitzichten" Leidsch Dagblad
“..Composities van Brouwer vormen folk-achtige raamwerken die veel ruimte laten voor mooie klanknuances in het samenspel. De muziek van Boi Akih is tijdloos en sprookjesachtig.” (Jazzism)
“Storyteller staat vol muzikale vertellingen die opwindend en beladen zijn, maar ook sprookjesachtig, theatraal, gedragen en zelfs plechtig. Tien wereldverhalen die zijn samengebracht op een tot de verbeelding sprekende CD, met een weelderig scala aan muziek waar je met gemak een heel jaar mee vooruit kunt!” (Music Frames)
Foto: Maarten Mooijman

Discography of BOI AKIH
ToneApp! 2021. All rights reserved.- | Aviso Legal | Políticas de Privacidad | Política de Cookies | Developer: pablovilan.com